Despre noi

Specializarea pe serviciile de epuizmente ┼či dezvoltarea tehnologic─â pe care am urm─ârit-o permanent ├«n domenii cum ar fi forarea de pu┼úuri, ingineria mediului ┼či gestionarea apei subterane ne-au permis s─â dispunem de resurse excep┼úionale ┼či de o pozi┼úionare de succes pe pia┼úa ├«n care activ─âm.


Echipa Hoelscher Wasserbau RO acceptă cu braţele deschise toate provocările pe care problemele complexe ale clienţilor le pot ridica. Echipa noastră formată de experţi a caror calificare vă stă la dispoziţie pentru a vă oferi soluţii.

  • personalizate din punct de vedere tehnologic,
  • inovatoare
  • orientate c─âtre aplicare practic─â ┼či
  • rentabile,


de proiectare, adoptând o abordare în care clientul este pe pe primul loc.

Utilajele noastre moderne ┼či flota de vehicole disponibile, ne permit s─â oferim cele mai bune servicii.

├Än fiecare an la nivel de grup exista peste 1000 de proiecte ├«n care dovedim profesionalism ┼či aplic─âm cele mai avansate solu┼úii tehnice.
Filozofia companiei noastre stabile┼čte c─â, oamenii se afl─â pe primul loc ├«n tot ceea ce facem. Acest lucru este valabil nu numai pentru clien┼úii no┼čtri, ci ┼či pentru to┼úi angaja┼úii no┼čtri. ├Än plus, protec┼úia mediului ┼či dezvoltarea durabil─â sunt factori importan┼úi ├«n cultura noastr─â corporativ─â.

Acestea sunt principiile dup─â care ne conducem ├«n fiecare zi ├«n rela┼úiile noastre cu angaja┼úii ┼či cu clien┼úii deopotriv─â.
Feedback-ul entuziast pe care ├«l primim de la clien┼úii no┼čtri ne conduce ├«n mod constant spre dezvoltarea ┼či optimizarea serviciilor pe care le oferim.