Despre noi
Istoria

Acesta este motto-ul nostru când vine vorba de dezvoltare.
Organiza┼úia Hoelscher a fost fondat─â ├«n anul 1959 de c─âtre Heinrich Hölscher, care conducea compania al─âturi de fiul s─âu, Heinz Hölscher.

De┼či am ├«nceput prin a fi doar un antreprenor de servicii agricole, foarte cur├ónd compania a ├«nceput s─â se diversifice ┼či ┼či-a extins sfera de activitate. De la bun ├«nceput, numele Hoelscher Wasserbau a fost sinonim cu cre┼čtere constant─â ┼či versatilitate. Gestionarea apei ├«n situri a fost unul dintre domeniile ├«n care ne-am l─ârgit ┼či dezvoltat expertiza de la ├«nceputul anilor 1970.

├Än anii care au urmat, compania ┼či-a continuat drumul ├«n acest domeniu, ├«n special ├«n asecarea ┼čantierelor de construc┼úii.

├Än centrul aten┼úiei noastre s-au situat ├«ns─â ┼či alte domenii, cum ar fi ingineria mediului ┼či construc┼úia de pu┼úuri.

Dup─â moartea prematur─â a lui Heinz Hölscher, Dr.-Ing. Michael Knöfel a preluat fr├óiele companiei din 1990 p├ón─â ├«n 2007. Cu Dr. Knöfel la conducere, Hoelscher Wasserbau a reu┼čit s─â str├óng─â laolalt─â experien┼ú─â ┼či resurse ┬ş asta ├«nsemn├ónd ┼či crearea unei re┼úele regionale de v├ónz─âri precum ┼či ├«nfiin┼úarea unor noi sucursale ┼či filiale.

Managerii actuali Maria Borgmann ┼či Heinz Hölscher, sunt a treia genera┼úie care continu─â s─â conduc─â ┼či s─â dezvolte compania. ├Äncep├ónd din 2004, au avut mereu ├«n vedere at├ót valorile tradi┼úionale c├ót ┼či cerin┼úele actuale ale industriei de profil.

In 2009 a fost creata filiala din Romania odata cu cresterea crescuta pentru tipul de servicii oferite de Hoelscher Wasserbau. Aparitia marilor proiecte de infrastructura care necesitau un management avansat al problemelor cauzate de panza freatica a creat mediul perfect in care sa ne dovedim capacitatea. Proiecte ca liniile noi de metrou, poduri de anvergura, sau lucrari din domeniul energiei au devenit repere definitorii pentru activitatea noastra din Romania.

Capacitatea tehnic─â ┼či tehnologic─â, inova┼úia ┼či flexibilitatea, ne pozi┼úioneaz─â ca fiind un furnizor de servicii puternic ┼či asigur─â fundamentul pentru succesul nostru pe pia┼ú─â - ce continu─â de mai mult de 60de ani.